Posted in Društvena obvestila in prispevki

Slikarska kolonija ~ Domfrca 2015

http://www.relik.si/?p=448

Vabimo vas na slikarsko kolonijo, ki bo potekala med festivalom Domfrca in sicer v petek, 3. julija in soboto, 4. julija 2015 na kipah v Trbovljah.

Utrinek lanskoletnega Ex-Tempore Trbovlje, na Domfrci 2014ExTempore2014Vir: Branko Železnik, 2014.

Festival Domfrca bo letošnje leto potekal že drugič, njegov namen pa je povezati zasavske občine in jih na prijeten, enoten način predstaviti navzven. Dogajanja bo veliko – od glasbenih točk, športnih tekmovanj, predstavitev društev, boljšjega sejma ipd. ter seveda tudi z likovno kolonijo. Na samem območju festivala je možno tudi postaviti šotor in prenočiti.

Več o festivalu si lahko preberete na povezavah:

Udeležba na slikarski koloniji (kot tudi festivalu) je brezplačna, nudimo pa vam prijetno vzdušje, dobro družbo, pijačo in prigrizek, v petek ob začetku kolonije pa bo možno kupiti tudi slikarsko platno v velikosti 50×70 cm za 6 € (omejeno število, zato je priporočena rezervacija platna).

Pričetek kolonije je v petek ob 10. uri in se odvija do popoldanskih ur (predvidoma do 17h, lahko pa tudi dlje v kolikor bi bili zainteresirani). Kolonija se nato nadaljuje tudi v soboto od 10. ure dalje.

​ Osrednje dogajanje – baza kolonije – bo na travniku za stojnicami, blizu šotorov in s pogledom nad celotno prizorišče festivala.

​​Napovedano je sončno vreme, zato verjamemo, da bo ​še tako prijetneje.

​Vljudno vabljeni, ne bo vam žal.