Likovna sekcija

http://www.relik.si/?page_id=27

Likovna sekcija društva RELIK nadaljuje z žlahtno tradicijo klasičnih vizualnih umetniških zvrsti. Z njo je RELIK viden steber ljubiteljske kulture v Sloveniji.

Člani se uspešno udeležujejo natečajev Zlate palete pod okriljem Zveze likovnih društev Slovenije, natečajev Javnega sklada za kulturne dejavnosti, različnih likovnih srečanj ter tekmovanj.

Tečaji potekajo pod mentorstvom mag. Zorana Pozniča in sicer vsak ponedeljek, od 18.30 do 21. ure.

 

ZP ~ Osnovne tehnike in grafike 2017

Društvo revirskih likovnikov RELIK Trbovlje in Zveza likovnih društev Slovenije vabita na odprtje tematske razstave Osnovne tehnike in grafike 2017, ki bo v četrtek, 23. marca 2017, ob 18. uri, v stari galeriji Delavskega doma Trbovlje. Na odprtju bodo naznanjeni in podeljeni tudi certifikati kakovosti za najboljša dela. Tematska razstava Osnovne tehnike in grafike 2017 […] Nadaljuj »

Razstava ob dnevu žena 2017

Dan žena je dan praznovanja ekonomske, politične in socialne enakopravnosti žensk. Je dan, ko si osvežimo spomin na trnovo pot, ki so jo naše prednice prebrodile, da ga lahko praznujemo danes. Je dan, ko osvetlimo težave, ki nas še vedno preganjajo in jih še moramo odpraviti. Je pa tudi dan, ko pokažemo, da zmoremo vse […] Nadaljuj »

Zaključna društvena razstava 2016

Vljudno vabljeni na odprtje zaključne, pregledne društvene razstave, ki bo v torek, 20. 12. 2016, ob 17. uri, v Stari galeriji Delavskega doma Trbovlje. Nadaljuj »

Older Entries »

Dodaj odgovor